Camilla har arbejdet med


Danni Sigen, frisør

Camilla er smilende og professionel hele vejen igennem, hvilket er utrolig vigtigt for mig når, at man tilbringer hele og til tider lange dage sammen, bag kameraet.

Thera Hoeijmans, TV-vært

Jeg har haft fornøjelsen at være i Camillas kyndige hænder i de fire år, vi arbejdede sammen på DR-Lotto. Camilla er et utroligt dejligt og generøst menneske at være i selskab med. Man føler sig tryg i hendes hænder, og hun har et skarpt øje og god sans for det særlige ved lige præcis dig og den situation, der skal styles og sminkes til.

Charline Skovgaard, Moderedaktør/Magasinet Liv – Creative director/owner – FairStyles

Camilla Hentze er for mig indbegrebet af tilstedeværelse som person udover at hun kan sit kram. Vi har arbejdet sammen fast igennem et par år. En gang lavede vi en reklamefilm for en tysk kunde i Marrakesh, hvor Camilla, trods en del sygdom på settet var ovenud professionel med indlevelse i det jobbet går ud på og formår at få modeller såvel som kunde til at føle sig hørt, set og forstået. Det er en evne kun få forstår vigtigheden af, ud over selvfølgelig at være dygtig til sit håndværk.  Camilla er også den hår/make-up artist jeg har booket mest når vi har lavet fashionshoots til modemagasiner, især er Camilla dygtig til opgaverne på Magasinet Liv, hvor kvinderne ofte er alm. Mennesker, da hun forstår at få dem gjort trygge og er sød til at forklare dem hvilke produkter hun bruger, så de går altid derfra med en kæmpe oplevelse og følelsen af at have mødt en ægte sminke ildsjæl.

Rhonda Brendstrup, fotograf

Camilla Hentze er fantastisk at arbejde sammen med, hun har flere gange hjulpet mig med makeup og styling af modeller i forskellige sammenhænge og formår virkelig at få modellen til at føle sig godt tilpas!
Hun er meget professionel i sit arbejde og altid til at stole på med sine aftaler. Samtidig er hun positiv og smilende og meget behagelig at være sammen med!