Om Camilla


[vc_row parallax_scrolling=”parallax_scrolling_no” background_size_cover=”background_size_cover_no” bg_parallax_scrolling=”no” el_class=”light-margin-top” css=”.vc_custom_1424166861464{padding-top: 20px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”17988″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full” img_link_large=”” css=”.vc_custom_1445365392577{margin-bottom: -10px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”#content .wpb_single_image-camilla”][vc_column_text css=”.vc_custom_1447394512398{margin-top: 15px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}” el_class=”billedtekst”]Fotograf: Carina Krüger[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Hej!

Mit navn er Camilla Hentze Jørgensen, og jeg er en passioneret makeup-artist og hår stylist med mere end 20 års erfaring. Siden 2006 med eget firma “CAMILLA HENTZE”.
Det har været og er stadig en fantastisk givende, udfordrende og spændende rejse, der aldrig ender. Det falder helt i hak med min drivkraft og store inspiration, nemlig mennesker i alle former og farver, holdninger og meninger. Det, at arbejde med farver og former, og at alt har sin egen skønhed, er indbegrebet af, hvad jeg arbejder med og brænder for.
Opgaverne spænder vidt og bredt, indenfor skøn makeup og hår styling. Lige fra de gode gamle dage på Nordisk Film i 90’erne, hvor jeg startede min karriere. Her havde jeg fornøjelsen af, at være med på produktioner som “Lykkehjulet” og “Elevatoren” til i dag med ugeblads make overs, plade covers, TV programmer af enhver art, bog covers, reklame film, TV serier, censor på frisør skolen, firma tema-dage, søde brude og konfirmander til veninde aftenerne, hvor jeg rykker ud i din stue og giver gode tips og tricks i privaten. Jeg har prøvet det meste og glæder mig over det der venter. Lad mit site vise dig præcis hvad jeg kan.
Jeg er vild med god plads og albuerum til mangfoldighed især. Min mission er ganske enkelt, at glæde andre med et boost til velværet og livskvaliteten ikke mindst.
Jeg har som person altid været en god menneske kender og visuel ildsjæl. Jeg udfører mit arbejde med hjertet, og mit mål er som udgangspunkt ALTID, at gøre mit allerbedste, for at lytte til dig og udføre dine tanker og behov som kunde i min “stol”. Vi må heller ikke glemme hyggen, det gode grin, tilgængeligheden samt at det hele skal være gennemskueligt og nemt at gå til.
De mange års erfaring, gør, at jeg er en del af et STORT professionelt netværk af kollegaer fra branchen, det oser ligeså af kreativitet og glade hoveder. Ingen opgave er for lille ej heller for stor. Jeg er dedikeret, uanset om opgaven er kort- eller langsigtet. Du kan godt glæde dig.

Et varmt velkommen hos CAMILLA HENTZE[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” bg_parallax_scrolling=”no” bg_video=”” bg_overlay_opacity=”” fallback_image=””][vc_column width=”1/1″ css=”.vc_custom_1447358141651{margin-top: 70px !important;padding-top: 0px !important;}”][vc_column_text][strong random company_website title per_page=”1″ nav=”after” ][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *